for all your harmonica stuff..

  • Welkom op de website van Benjamin Harmonica!
  • Boek ook een te gekke Benjamin Harmonica Workshop!
  • Neem nu les @ Benjamin Harmonica High School!
  • De muzikant!

Laatste Nieuws

Jubileum! 10e editie Benjamin Harmonica High School in Concert

Hoera! Jubileum! 19 november aanstaande vind de 10e editie van "BENJAMIN HARMONICA HIGH SCHOOL IN CONCERT" plaats. Het wordt een extra speciale editie dus dat wil je niet missen.

Geen saaie leerlinguitvoering maar een gezellig middagje live muziek! Kom de 19e ook naar café Belcanto aan de Surinameweg 2 in Haarlem en vier het jubileum met ons mee!! 

Het ontvangst is om 14.00 uur en het concert start om 14.30 uur. De entree kosten bedragen €5,- pp. (tot 18 jaar gratis toegang).

Hieronder alvast een voorproef. Dit was het hoogte punt van het vorige concert. Tot de 19e!!! 

 

Kom ook naar het Mondharmonica festvial te Helmond!!

DIT IS JE LAATSTE KANS!! Om nog deel uit te kunnen maken van het jaarlijkse Mondharmonica Festival in Helmond georganiseerd door Viola Barends. De dag bestaat uit optredens, workshops en kennismaken met andere mondharmonica enthousiastelingen.

De kosten bedragen €25,- pp. En dat geeft je toegang tot de workshop Iers Harmonica spelen door Tijn Berends, workshop chromatisch mondharmonica door Tim Welvaars en de workshop blues door Benjamin Streuper.

Wil je ook mee eten dan bedragen de kosten voor de lunch €5 en voor het diner €15,-. Om je aan te melden ga je naar www.violaharmonica.com.

 

Mondharmonica les

Ben je op zoek naar mondharmonica les? Dan ben je bij de Benjamin Harmonica High School aan het juiste adres. Met inmiddels 5 jaar ervaring als docent en 13 jaar ervaring als muzikant en een geheel zelfgemaakt lesboek kan iedereen bij mij terecht voor leuke lessen. Van jong tot oud, beginner of gevorderde.

Klik hier voor meer informatie..

Workshops

Bent u op zoek naar een leuke activiteit voor tijdens uw bedrijfsfeest of privéfeest? Of tijdens uw evenement? Heeft u een "Energizer" nodig om de lange vergaderingen weer op gang te helpen? Boek dan Benjamin Harmonica met één van zijn te gekke workshops. Met z'n allen de blues spelen, zingen en stampen of één lange trein maken en TUUTTUUT!! Het maakt niet uit als iedereen maar plezier beleeft met zijn mondharmonica. 

Klik hier voor meer informatie.. 

Music

Naast alle lessen en workshops is Benjamin Harmonica ook actief als muzikant. Zo speelt hij in verschillende bands en laat hij zich inhuren als gastmuzikant. Daarnaast wordt hij ook ingehuurd als studiomuzikant. Wil je Benjamin eens zien spelen wordt dan vrienden op Facebook of volg hem op Twitter zo hoef je nooit een optreden te missen. Wil je Benjamin boeken met één van zijn bands of gewoon meer te weten komen? 

Klik hier voor mee informatie..

High School Hall of Fame

Inloggen High School

Log hier in voor toegang tot de Benjamin Harmonica High School

Mondharmonicawinkel.nl

BikMic Harmonica Mic's

Zoek in de website