Be cool play harmonica!!

  • Welkom op de website van Benjamin Harmonica!
  • Boek ook een te gekke Benjamin Harmonica Workshop!
  • Neem nu les @ Benjamin Harmonica High School!
  • De muzikant!

Workshops

Bent u op zoek naar een leuke activiteit voor tijdens uw bedrijfsfeest of privéfeest? Of tijdens uw evenement? Heeft u een "Energizer" nodig om de lange vergaderingen weer op gang te helpen? Boek dan Benjamin Harmonica met één van zijn te gekke workshops. Met z'n allen de blues spelen, zingen en stampen of één lange trein maken en TUUTTUUT!! Het maakt niet uit als iedereen maar plezier beleeft met zijn mondharmonica. 

Klik hier voor meer informatie.. 

Mondharmonica les

Ben je op zoek naar mondharmonica les? Dan ben je bij de Benjamin Harmonica High School aan het juiste adres. Met inmiddels 5 jaar ervaring als docent en 13 jaar ervaring als muzikant en een geheel zelfgemaakt lesboek kan iedereen bij mij terecht voor leuke lessen. Van jong tot oud, beginner of gevorderde.

Klik hier voor meer informatie..

Music

Naast alle lessen en workshops is Benjamin Harmonica ook actief als muzikant. Zo speelt hij in verschillende bands en laat hij zich inhuren als gastmuzikant. Daarnaast wordt hij ook ingehuurd als studiomuzikant. Wil je Benjamin eens zien spelen wordt dan vrienden op Facebook of volg hem op Twitter zo hoef je nooit een optreden te missen. Wil je Benjamin boeken met één van zijn bands of gewoon meer te weten komen? 

Klik hier voor mee informatie..

Laatste Nieuws

10e editie High School in Concert een groot succes!!

Hoera!! De 10e editie van het jaarlijkse Benjamin Harmonica High School in concert was met ruim 150 man publiek en 31 optredens een groot succes!! 

Met veel trots kijk ik terug naar een waanzinnig leuke muzikale middag. Er werd weer geweldig opgetreden door alle deelnemers en het aantal bezoekers van ruim 150 man gaat de boeken in als een record. 

Een speciale dank aan de School of Blues band die een fantastische prestatie hebben geleverd. Het was een flinke test wat betreft hun uithoudingsvermogen maar ze zijn met vlag en wimpel geslaagd!

Tot slot nog een pluim naar de afsluiter van het concert. Marcel met Whammer Jammer heeft zich bewezen als een topper op de mondharmonica en hierbij mag hij zich een afgestudeerde speler noemen. Op naar een nieuwe uitdaging op de mondharmonica.

Dit concert heeft wederom bewezen dat een succes kan zijn en daarom zullen de komende jaren er nieuwe concerten blijven komen.

Bedankt aan iedereen die heeft meegedaan en er was en tot het volgende High School in Concert!! 

 

Jubileum! 10e editie Benjamin Harmonica High School in Concert

Hoera! Jubileum! 19 november aanstaande vind de 10e editie van "BENJAMIN HARMONICA HIGH SCHOOL IN CONCERT" plaats. Het wordt een extra speciale editie dus dat wil je niet missen.

Geen saaie leerlinguitvoering maar een gezellig middagje live muziek! Kom de 19e ook naar café Belcanto aan de Surinameweg 2 in Haarlem en vier het jubileum met ons mee!! 

Het ontvangst is om 14.00 uur en het concert start om 14.30 uur. De entree kosten bedragen €5,- pp. (tot 18 jaar gratis toegang).

Hieronder alvast een voorproef. Dit was het hoogte punt van het vorige concert. Tot de 19e!!! 

 

High School Hall of Fame

Inloggen High School

Log hier in voor toegang tot de Benjamin Harmonica High School

BikMic Harmonica Mic's

Previous
Next