Be cool play harmonica!!

Mondharmonica les in regio Arnhem en Nijmegen

Na een succesvolle carriëre als mondharmonica docent in Amsterdam en Haarlem gaat Benjamin per 1 december starten met lessen in Arnhem. De lessen zullen plaatsvinden bij De Muziekmakerij welke gevestigd zit in Het Rozet te Arnhem. 

 

Met +-9 minuten lopen vanaf het centraal station van Arnhem is het uitstekend bereikbaar voor iedereen uit de regio Arnhem. Van Nijmegen tot Ede en Zutphen, je bent er zo met de trein en het is nog eens goed voor het milieu ook. Voor de mensen die liever met de auto komen is er een speciale parkeergarage bij Het Rozet. 

Bekijk hier de locatie op Google Maps

 

Meldt je nu aan voor een introductieles!!

 


Tarieven:

Introductieles privé: €30,00 per les á 45 minuten. Gelieve gepast en contant af te rekenen na afloop van de les.

Introductieles groep: €15,00 per les á 60 minuten. Gelieve gepast en contant af te rekenen na afloop van de les.

 

Cadeau mondharmonica les: €35,00 per privé les á 45 minuten

 

Privéles volwassenen: €36,50 per les á 45 minuten (eens per 2 weken met een minimale afname van 6 lessen)

Duoles volwassenen: €25,50 per les á 60 minuten (per persoon, 1 keer per 2 weken)

Groepscursus volwassenen: 22,00 per les á 60 minuten (per persoon, 1 keer per 2 weken) 

Privéles kinderen: €21,00 per les á 30 minuten (wekelijks met een minimale afname van 12 lessen)

 

Klik hier om je aan te melden voor een introductieles met Benjamin

 


 

Lesvoorwaarden

 

Groepscursussen volwassenen

De groepscursussen vinden 1 keer per 2 weken plaats in een periode van 3 maanden, met inachtneming van de schoolvakanties. Dat betekent dat het blok bestaat uit 6 lessen (het aantal lessen kan afwijken i.v.m. met de vakanties en eventuele verplichte vrije dagen) met 2 keer per lesjaar een uitvoering. De cursus start bij een minimaal aantal aanmeldingen van 5 personen. Er kunnen maximaal 10 personen deelnemen aan de desbetreffende cursus.

 

Groepscursussen kinderen

De groepscursussen vinden iedere week plaats in een periode van 3 maanden, met inachtneming van de schoolvakanties. Dat betekent dat het blok bestaat uit ± 12 lessen (het aantal lessen kan afwijken i.v.m. met de vakanties en eventuele verplichte vrije dagen) met 2 keer per lesjaar een uitvoering.

 

Volwassenen privéles

Volwassenen krijgen 1 keer per 2 weken les. Na de genoten proefles wordt er een startdatum vastgesteld en vanaf die datum zal de periode van 3 maanden ingaan.

 

Kinderen privéles

Kinderen krijgen iedere week les. Na de genoten proefles wordt er een startdatum vastgesteld en vanaf die datum zal de periode van 3 maanden ingaan.

 

NB. Het overeengekomen aantal lessen dient binnen de afgesproken termijn afgenomen te worden.

 

Verzuim privéles

Ik hanteer lesblokken van 3 maanden. De afgesproken lessen dienen binnen dit termijn afgenomen te worden. Als een leerling in het uiterste geval een les niet kan volgen dan dient deze 24 uur voor aanvang van de les te worden afgezegd. Wordt de les niet op tijd afgezegd dan komt deze te vervallen en wordt deze doorberekend. Voor de lessen die (om wat voor reden dan ook) niet doorgaan, probeert de docent indien mogelijk een inhaalmoment te vinden. Lukt het niet om een vrije plek te vinden in de agenda of kan de les door toedoen van de leerling alsnog niet doorgaan dan komt deze te vervallen aan het einde van het desbetreffende blok.

 

Mocht de docent onverhoopt geen les kunnen geven dan wordt de les op een ander moment in overleg met de leerling/ouder, binnen het blok ingehaald. Kan de les niet worden ingehaald binnen het blok dan zal het desbetreffende blok uitlopen.

 

Verzuim groepscursus en duolessen

Hiervoor gelden gelijke regels als voor het verzuim bij privéles. Er kan gekozen worden voor het inhalen van de gemiste les. Bij een privé inhaalles zal het gebruikelijke tarief van €36,50 gelden. Bij een duo inhaalles geldt het gebruikelijke duo tarief van €25,50. Bij een inhaalles van 3 of meer personen geldt het gebruikelijke groepstarief van €22,00. Deze kosten gelden ook als de les tijdig is afgemeld en zal los of naast eventuele nieuwe lessen gefactureerd worden.

 

Beëindiging

De leerling kan het lesblok te allen tijde beëindigen. Het betaalde lesgeld zal niet worden gecrediteerd. De leerling is tevens verplicht wanneer er nog facturen en bedragen openstaan deze alsnog te voldoen. 

 

Betalingstermijn

 

Aan het begin van een nieuw blok ontvangt de leerling de factuur voor een nieuw blok. Het bedrag zoals vermeld op de factuur dient binnen een termijn van 2 weken te worden overgemaakt. Dit gebeurt volgens de instructie zoals vermeld op de factuur. Is het lesgeld niet binnen de hiervoor genoemde termijn overgemaakt dan zal de docent de lessen staken totdat hij het lesgeld ontvangen heeft. Bij strenge uitzondering is het mogelijk om in overleg met de docent een betalingsregeling te treffen.

 

NB! Alle voorwaarden en tarieven zijn op u van toepassing. Lees ook de algemene voorwaarden goed door!!!

 

Klik hier om je aan te melden voor een introductieles met Benjamin

Inloggen High School

Log hier in voor toegang tot de Benjamin Harmonica High School

BikMic Harmonica Mic's