Be cool play harmonica!!

Real harmonica blues

Bent u op zoek naar een activiteit voor een groep mensen? Heeft u iets te vieren? Of heeft u een uitje met uw bedrijf of afdeling?

Bel dan Benjamin Harmonica voor een workshop Mondharmonica! Speciaal voor uw gelegenheid heb ik leuke en interessante workshops ontwikkeld met als doel samen met elkaar een te gekke ervaring te delen

"VUMC vond de workshop.. leuk, ontspannend en verrassend!!"

 

Real Blues Harmonica

Voor de echte ‘Die Hard’ blues harmonica spelers zijn er de Real Blues Harmonica workshops. Echte blues riffs gecombineert met het blues ritme maakt van deze spelers echte blues muzikanten. Join the club!

De mondharmonica

De mondharmonica of ook wel de bluesharp genoemd is voor jong en oud. Of je nou wel of geen talent hebt, het is een instrument wat goed is aan te leren door iedereen. Ik zelf vind het het mooiste instrument wat er is. Zo klein en je kan er zoveel mee. Met de juiste discipline en genoeg oefening kun je er net zoveel mee als een gitaar of een piano! Je hoeft geen noten te lezen om het te kunnen spelen en met de juiste tips kun je al snel een aardig stukje muziek maken. Ik heb ervaren dat de meeste amuzikale deelnemer versteld zal staan van zijn muzikale kunnen. Uit hygiënische oogpunt is het van belang dat iedere deelnemer een eigen "nieuwe" mondharmonica gebruikt en deze mogen zij dan ook mee naar huis nemen. De kosten hiervoor zitten bij de prijs inbegrepen.

Voor wie is de workshop geschikt?

Iedereen kan meedoen zowel jong als oud (vanaf +/- 7 jaar). Er bestaat geen maximaal aantal deelnemers maar bij grote aantallen kan er gekozen worden om de workshop bijvoorbeeld met pauze te doen of de opzet aan te passen.

Wanneer kunt u mij boeken?

De workshop is een los evenement tijdens een voor u belangrijke gelegenheid. Ook kunt u het combineren met andere evenementen of wellicht onderdeel uit laten maken van uw evenement. Ik ben flexibel en kan mij eenvoudig aanpassen.

Gelegenheden wanneer u bijvoorbeeld kunt denken aan een Workshop Mondharmonica zijn:

  • Bedrijfs- / Afdelingsuitje
  • Verjaardagsfeest / Jubileum / Familiedag
  • Energizer tijdens een saaie dag vergaderen of training
  • Activiteit voor een Vrijgezellenfeest
  • Conferenties

 

Heeft u tot slot nog vragen of wilt u een offerte aanvragen voor een workshop? Ik zie uw aanvraag met smart tegemoet en wellicht blazen u en uw familie en vrienden OF u en uw collega's binnenkort het dak eraf!!

Vraag hier direct een offerte aan..

 

Inloggen High School

Log hier in voor toegang tot de Benjamin Harmonica High School

BikMic Harmonica Mic's