Be cool play harmonica!!

Mondharmonica op school

 

Wat is er leuker dan samen muziek maken op school. Uit onderzoek is gebleken dat muziek maken de ontwikkeling van het brein van een kind stimuleert. Daarom is mijn doel om de mondharmonica op zoveel mogelijk scholen te introduceren!

 

Waarom de mondharmonica?

De mondharmonica is een klein maar bijzonder instrument waarvoor je geen noten hoeft te leren lezen maar vooral je gehoor gebruikt om muziek te maken. Dat maakt het een toegankelijk instrument voor zowel jong als oud. Je kan er liedjes op leren spelen maar je kan ook ritmisch muziek maken. Wat is er nou makkelijker dan in- en uit ademen of blazen en zuigen? We doen het ons hele leven ieder moment van de dag. Ik ben ervan overtuigt dat ieder kind veel plezier beleefd aan dit mooie instrument.

Hoe werkt het?

 

Voor de verschillende groepen en klassen heb ik een specifieke workshop ontwikkelt die past bij de leeftijd van de kinderen. Voor de workshops geldt een minimale leeftijd van 7 jaar. De jongere leerlingen zullen eenvoudige liedjes en ritme spel leren spelen terwijl de wat oudere leerlingen verder gaan en liedjes leren spelen met bijvoorbeeld begeleiding.

 

Heeft nog vragen of wilt u een offerte aanvragen? Klik dan hier voor het aanvraagformulier.

Inloggen High School

Log hier in voor toegang tot de Benjamin Harmonica High School